Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Яхния»Пилешки гърди с картофи и зелен фасул

Пилешки гърди с картофи и зелен фасул

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
05/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 500 г
  • зелен фасул - 1 консерва
  • картофи - 500 г
  • зелен лук - 2 връзки
  • моркови - 1 бр.
  • сол
  • олио
  • червен пипер
  • домати - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява до полуготовност с малко сол.

В друга тенджера се запържва лукът и морковът, добавят се нарязаните картофи, бъркат се няколко минути, добавя се зеленият фасул от консервата и прецеденият бульон от месото, червеният пипер и се оставя да се сварят продуктите.

15 минути преди края се добавя месото и нарязаният домат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: