Пържоли с кашкавал и топено сирене

05/03/2016
Наталиа Петрова
отНаталиа ПетроваЧирак512092
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 562
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива и овкусява. След това се запържва от всяка страна за няколко минути в силно сгорещено олио. Целта е месото да се запечата.

Прехвърля се в предварително намазнена тава и се оставя да почине за няколко минути. За това време то си пуска сос. Към този сос се добавя и виното.

Запича се за около 20 минути на силна фурна. Изважда се тавата и в средата на всяка пържола се слага по малко топено сирене. Връща се във фурната за 5 минути, пак се вади и се поръсва с настъргания кашкавал.

Връща се за още 5 минути, за да може кашкавалът да се разтече и да запечата топеното сирене.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Pressy
Pressy
24.03.2016 16:46
Много вкусно изглеждат наистина ! Ще ги изпробвам в най-скоро време !
0
0
Биляна
Биляна
05.03.2016 17:40
ох само колко вкусно звучи, чак започнах да преглъщам. това ще стане добре и с пилешко и бяло вино.
0
0
Грег
Грег
05.03.2016 16:45
Рецептата е супер! Само мисля, че може с малко по -малко вино и повече топено сирене.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв