Бял боб с прясно мляко в гърне

05/03/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач625171
"Бобът, заради който забравяме за всякакви месца на скара..."
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо131
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От вечерта накиснете боба. На другия ден сменете водата и прехвърлете боба в гърне.

Добавете ситно нарязаните лук и корени от магданоз. Варете на тих огън, докато бобът омекне, но не напълно.

Пригответе запръжка от брашното и маслото, разредете я с млякото и я сипете в гърнето.

Варете до готовност на боба. Овкусете ястието със сол и черен пипер.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар