Свински ребра с бял боб и чесън в гърне

06/03/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Няма мъж, който да може да устои на боб с ребра, че и в гювеч! Вадете хляба от шкафа..."
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 871
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в гърнето насечените на половинки ребра и добавете фасула, който сте накиснали от предната нощ и нарязаните на кубчета моркови.

Залейте с вода, похлупете гърнето и варете на умерен огън, докато фасулът поомекне. Добавете ситно нарязаните лук, чушка, обелени домати и чесън, пуснете лютивото чушле.

Овкусете със сол, червен пипер и ситно нарязан джоджен и варете ястието до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Elena Steinbach
Elena Steinbach
27.08.2016 18:13
Сполучлива рецепта :D
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв