Агнешки кебап с чесън и сухи чушки в гърне

06/03/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни парчета и го изпържете в сгорещеното олио. Добавете ситно нарязания лук, нарязаните на кубчета моркови и почистените предварително от семките и накиснати във вода нарязани чушки.

Когато продуктите поомекнат, прехвърлете всичко в гърнето, добавете скилидките чесън, виното и обелените и настъргани домати.

Налейте и малко вода, овкусете със сол и черен пипер и похлупете гърнето.

Сложете го във фурната и задушавайте на умерен огън до готовност. Готовото ястие поръсете със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар