Панирани броколи

23/06/2011
от Dark AngelНовак
"Вкусни панирани броколи, които ще се харесат на цялото семейство!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо30 912
  • Преглеждания за месеца307
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете броколите на розички и ги сварете за 3-4 минути в кипяща вода. Веднага след това ги охладете в ледена вода.

За панировката разбийте яйцата с бакпулвера, 1 с.л. бяло брашно, 2 с.л. от царевично, счукания чесън, мления черен пипер и сол на вкус. Останалото царевично и бяло брашно смесете отделно със сусама.

Загрейте в тиган равни части масло и олио, оваляйте броколите първо в сухата смес, после в тази с яйцата и отново сухата. Броколите се панира равномерно от двете страни. По същия начин се панира и карфиол, който обаче трябва да се вари предварително за около 20 минути.подобни рецепти тук

5 3
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

АНИ
АНИ
07.06.2014 15:33
Рецептата е супер
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв