неделя, 7 февруари

Панирани броколи

От Dark AngelНовак 23/06/2011
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции2
Изпрати Панирани броколи
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо24 376
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата116
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Продукти

  • броколи - 1 глава
  • яйца - 3 броя
  • брашно - 250 г царевично
  • брашно - 100 г бяло
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • сусам - 100 г, по желание
  • чесън - 3 скилидки, счукан, може и на прах
  • сол
  • черен пипер
  • масло - краве за панирането
  • олио - същото количество като маслото
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Панирани броколи

Разделете броколито на розички и ги сварете за 3-4 минути в кипяща вода. Веднага след това ги охладете в ледена вода.

За панировката разбийте яйцата с бакпулвера, 1 с.л. бяло брашно, 2 с.л. от царевично, счукания чесън, мления черен пипер и сол на вкус. Останалото царевично и бяло брашно семесете отделно със сусама.

Загрейте в тиган равни части масло и олио, оваляйте броколито първо в сухата смес, после в тази с яйцата и отново сухата. Броколито се панира равномерно от двете страни. По същия начин се панира и карфиол, който обаче трябва да се вари предварително за около 20 минути.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
3.8 от 11 Гласа

Отзиви (1)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
1
0
Отговор
АНИ

2014-06-07, Оценка 5.0 от 5 за Панирани броколи

Рецептата е супер

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и уникална рецепта за Панирани броколи. Не намерихте това което търсите? Прегледай другите ни рецепти за Панирани броколи. Вкусни рецепти от местната и чужда кухня. Препоръки как се приготвя Панирани броколи в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди рецепти, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.