Свинско с броколи

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
16/07/2011
"Крехко свинско върху канапе от зеленчуци - ето как денят ни стана по-светъл и вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 775
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накъсайте броколито на розички и ги сварете за 2-3 минути в кипяща вода. Веднага след това охладете в ледена вода и отцедете.

Загрейте маслото в голям тиган и запържете накълцания чесън, праз. След малко добавете нарязания на тънки филийки морков (с помощта на белачка), а след 2 минути и нарязаните гъби. Посолете и оставете да се задушават до омекване на гъбите. Нарежете чушката и добавете и нея. При нужда добавете малко от бульона. Овкусете с черен пипер и 1 с.л. джинджифил.

В отделен съд загрейте зехтина и сложете да се запържи нарязаното свинско месо. Щом се позапържи долейте останалия бульон, соевия сос и оставете, докато месото е напълно готово. Преди да свалите от котлона прибавете сусама и другата лъжица джинджифил. Посолете и прибавете черен пипер на вкус.

Поднесете порция свинско месо върху канапе от зеленчуците.


подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

иван
иван
15.03.2012 18:55
акера не го хареса
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти