Заешка капама със сушени кайсии

07/03/2016
Aneliya Shishmanova
отAneliya ShishmanovaЧирак254424
Приготвяне60 мин.
Готвене180 мин.
Общо240 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо791
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч.

Към него се добавят обелените лукчета, нарязаният лук и морковите на жулиени.

След това брашното се размива с дом пюре, продуктите се заливат с него, виното и бульона. Накрая се добавят сушените кайсии и маслините.

Слага се да се пече на 220 градуса, а след като заври се намалява на 180 градуса за около 2 часа и половина.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!