Свински уши на скара с лук

09/03/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
"Ястие за ценители!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 562
  • Преглеждания за месеца2211
  • Преглеждания за седмицата95
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 - 3 бр.
  • лук - 2 - 3 глави
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • кимион - на вкус
  • соев сос
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинските уши и ги сварете в подсолена вода за около 40 минути.

Ушите трябва да са крехки и добре сварени. Извадете и ги отцедете от водата, оставете ги да се охладят за кратко, след което ги нарежете на ленти.

Овкусете ги с черен пипер, сол и кимион. Изпечете ги на скара, а вече изпечените уши се прехвърлят в тенджера с капак.

Добавете към тях лук, нарязан на полумесеци. Овкусете с лимонов сок и соев сос и сервирайте.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар