Задушен джолан на бавен огън

09/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Рецепта за ценители пригтвена на бавен огън с винен сос"
Приготвяне35 мин.
Готвене240 мин.
Общо275 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 407
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме джолана и го слагаме в гювеч.

Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и моркови.

Разбъркваме, добавяме накъсаното масло, похлупваме и слагаме във фурна да се пече на 160 градуса, като от време на време разтръскваме.

Печем 4 часа.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар