Чушки бюрек с магданоз

09/03/2016
Valentina Psaltirovaот Valentina PsaltirovaПомощник Готвач 1x
"Време е за една истинска класика с превъзходен вкус изпратена от Валентина Псалтирова"
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 351
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се хубави чушки, изчистват се от останалите семена и люспи. Цепват се от едната страна.

В купа се настъргва сиренето, добавят се разбърканите яйца и магданозът. В чиния се смесват галетата и брашното, а в купичка се разбиват 2-те яйца с щипка сол.

С лъжица се слага от пълнежа в чушката, прегъва се на две, топи се в яйцето, галетата с брашно и пак в яйцето и се слага в тигана със сгорещено олио. Като се изпържи, се обръща от другата страна с дървена лопатка.

Сервират се горещи, но може и вече изстинали.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

ВИЛИ-Виолета Матева
И аз така панирам чушките ,брашно ,яйце и галета или само брашно и яйце пак става супер
0
0
Гергана  Георгиева
Да и ако нямаш в момента галета става и със само брашно,яйца,брашно
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
10.03.2016 00:03
Много странна панировка,защо топиш първо в яйцето,после смесваш брашното с галетата и после пак яйце.Направи си панировка първо с брашно,после яйцето и овалваш в галетата,така се запечатва и няма да се разтече сирене и ще имаш хубав бюрек
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв