Език пане

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Език пане
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
10/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
140 мин.
Общо
170 мин.
Порции
1
"Тези вкусни панирани езичета много да изпият поне 2 кани вино"

Необходими Продукти

  • свински език - 1 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.

След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва.

Нарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца.

Пържи се в сгорещено олио до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
За тенджера под налягане не са ли много 2 часа варене?
17.01.2018 15:56
1