Агнес с шоколадова украса

13/03/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
"Докажете, че сте кулинарен майстор, като превърнете класиката в изискан шедьовър като този сладкиш "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 265
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме жълтъци от белтъци. Белтъците разбиваме на сняг, маслото разбиваме със захарта, разбиваме, докато се стопи захарта.

Добавяме орехите, брашното и 2 ванилии, бъркаме на ръка. Получената смес изсипваме в намазана с масло тава 32 см и печем до порозовяване, на 170 градуса.

През това време разбъркваме жълтъците, 2 ванилии и пудрата захар на гъст крем, с който заливаме топлия сладкиш.

След като е изстинал хубаво, разрязваме с остър нож, потопен във вода.

Разтопяваме шоколада на водна баня и след като се охлади малко, рисуваме върху сладкиша!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина Константинова
Страхотно! Много е стилно и красиво!
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
12.04.2016 17:33
Благодаря!
0
0
Стан Ой
Стан Ой
13.03.2016 11:44
Еха! Много изискано изглежда, личи си че сте майстор
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
13.03.2016 13:31
Много благодаря!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!