Свински гърди с кисело зеле

13/03/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 439
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме хубаво зелето и го нарязваме в тенджера. Наливаме вода, след което го слагаме да поври на котлона за около 20-30 минути, за да поомекне.

Свинските гърди ги нарязваме и запържваме в тиган до зачервяване. В друг тиган запържваме домата с малко олио, добавяме и подправките, но без солта.

Готовото зеле, готовите свински гърди и доматения сос изсипваме в тава, нарязваме чушките, размесваме хубаво и ако е необходимо, добавяме сол, на вкус и вода.

Слагаме да се пече в силна фурна. Щом се запече хубаво отгоре и хване коричка, го махаме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!