Пържоли в йенска тава

13/03/2016
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178142313
"Макар и снимката на авторката да е малко невзрачна, тези пържолки с кисели краставички и топено сирене се приготвят много лесно и са много вкусни"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 462
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаните пържоли се начукват и се овкусяват със сол и черен пипер. Киселите краставички се режат на кръгчета, кашкавала го настъргваме, а топеното сирене го режем на парченца.

В йенската тавичка започваме да подреждаме пържоли, върху тях слагаме от киселите краставички, топено сирене и поръсваме с кашкавал.

Така повтаряме, докато не свършат пържолите, като завършваме с кашкавал отгоре. Слагаме около 200 мл вода, слагаме капака на тавата и поставяме във фурната да се пече на 200 градуса, за поне 60 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар