Ябълков щрудел с круши

14/03/2016
"Дайте ни един пакет бутер тесто и малко място да развихрим въображението си - пък после ще опитате от този разкошен щрудел - хем с ябълки, хем с круши "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 263
  • Преглеждания за месеца237
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 1 пакет
  • ябълки - 4 - 5 бр.
  • круши - 2
  • захар - 3 - 4 с.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази.

След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета.

Слагат се в голяма купа и заедно със захарта и канелата и се объркват.

Тестото се разстила, по средата се слага от плънката и се завива.

Слага се в тава и се намазва с разбитите яйца.

Пече се 20-25мин.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар