Ябълков щрудел с круши

14/03/2016
Биляна
отБилянаГотвач1593222061
"Дайте ни един пакет бутер тесто и малко място да развихрим въображението си - пък после ще опитате от този разкошен щрудел - хем с ябълки, хем с круши "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 890
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази.

След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета.

Слагат се в голяма купа и заедно със захарта и канелата и се объркват.

Тестото се разстила, по средата се слага от плънката и се завива.

Слага се в тава и се намазва с разбитите яйца.

Пече се 20-25мин.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар