Задушена царевица за гарнитура

15/03/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
Приготвяне2 мин.
Готвене5 мин.
Общо7 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 357
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се задушава в масло за около 5 минути, посолява се и се поднася топла като гарнитура към ястия по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар