Лозарски кебап

06/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257166
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свинско месо – 400 г от бут
  • лозови листа – 200 г
  • олио - 2 с.л.
  • копър – 1 с.л.
  • чесън – 4 скилидки
  • брашно – 2 с.л.
  • бяло вино – 2 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и го задушаваме в малко мазнина.

Прибавяме нарязания чесън, копър и сол на вкус.

Когато месото е почти готово сипваме брашното, бялото вино и нарязаните на ивички лозови листа.

Разбъркваме и ако е необходимо доливаме малко гореща вода.

Оставяме да къкри още 15 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар