Лозарски кебап

06/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и го задушаваме в малко мазнина.

Прибавяме нарязания чесън, копър и сол на вкус.

Когато месото е почти готово сипваме брашното, бялото вино и нарязаните на ивички лозови листа.

Разбъркваме и ако е необходимо доливаме малко гореща вода.

Оставяме да къкри още 15 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар