Торта с бишкоти, ягоди и сметана

16/03/2016
"Ще ви признаем за истински майстори, ако успеете да приготвите тази торта! И да качите снимки, иначе не вярваме "
Приготвяне45 мин.
Готвене15 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 910
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В прясното мляко добавете захарта и кипнете на котлона до пълно разтваряне на захарта. Течната подсладена сметана разделете на 3 части и разбийте всяка с миксер.

В първата част добавете заквасената сметана и ванилията. Разбийте за кратко, за да се смесят. Във втората добавете 100 г от течния шоколад и отново разбийте.

В третата част добавете настъргания бял шоколад и разбийте и нея. Във форма за торта с ринг подредете един ред бишкоти, потопени в млечния сироп.

Покрийте с цялото количество от първия крем. Наредете втори ред бишкоти и покрийте с втория вид крем.

Подредете трети ред бишкоти и покрийте с третия вид крем. Приберете в хладилник да няколко часа или най-добре за една нощ.
освободете от ринга.

Отстрани поръсете със смлени орехи. Отгоре украсете с ягоди, потопени в затопления останал течен шоколад.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар