Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш Маш»Миш-маш за антиготвачи

Миш-маш за антиготвачи

Mima GeorgievaMima Georgieva
Новак
1411310246
16/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • чушки - 4 бр.
  • домати - 3 - 4 бр.
  • сирене - 200 г
  • яйца - 4 бр.
  • магданоз
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и им се махат дръжките. След това се нарязват на кубчета. Доматите могат да се направят по два начина: единият е да се измият и нарежат на кубчета, а другият е да се смелят в блендер.

Не на последно място намачкваме сиренето и в купа разбъркваме яйцата. Когато приготвим всичко започваме и да готвим.

В тенджера или тиган загряваме мазнината и слагаме чушките да се запържат (трябва да са станали меки), после изсипваме и доматите (ако са на кубчета, чакаме да се поразкашкат, а ако са на пюре - да изври водата).

Когато са готови доматите и чушките изсипваме сиренето и яйцата наведнъж. Разбъркваме няколко пъти, колкото да се сгъстят яйцата и нашият миш-маш е готов :) Когато решим да го сервираме го поръсваме с наситнен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Хахаха ще покажа рецептата на мъжа ми да видим дали ще го бъде
10.04.2016 21:37
1
1
Покажи всички подкоментари