Спагети със сос Болонезе или с пилешко филе

16/03/2016
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1042311
"И да не сте любители на Италианската кухня, тези рецепти ще ви накарат буквално да се влюбите в нея "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 431
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава
  • кайма - 500 г или пилешко бяло филе
  • доматен сос - около 400 г или 5 - 6 пресни големи домата
  • кашкавал
  • маслини - по желание
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • спагети - 1/2 пакет
  • вода - 100 - 200 мл
  • яйца - 4 или колкото искате варени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме си лука и каймата/пилешко филе за около 10-15 мин.

Добавяме домата, маслините и подправките. Оставяме да поври около 10 мин.

Начупваме си спагетите и прибавяме в тигана, добавяме малко вода. Варим около 10-15 минути.

Когато са готови, настъргваме яйцата и кашкавала!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Натали Тихова
Може да сложите в йенско стъкло и да настържете кашкавал и да запечете,докато се разтопи :)
1
0
Гергана  Георгиева
Винаги предварително сварявам спагетите и след това ги гарнирам със соса, но ще опитам и така. Може да се получи добре.
0
0
Натали Тихова
И аз винаги така ги правех,но майка ми живее в Гърция и ми каза че така ги прави бях скептично настроена,но пробвах и станаха,от тогава все така ги правя :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв