Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети със сос Болонезе или с пилешко филе

Спагети със сос Болонезе или с пилешко филе

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458453659831
Спагети със сос Болонезе или с пилешко филе
Снимка: Натали Тихова
1 / 3
16/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"И да не сте любители на Италианската кухня, тези рецепти ще ви накарат буквално да се влюбите в нея"

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • кайма - 500 г или пилешко бяло филе
  • доматен сос - около 400 г или 5 - 6 пресни големи домата
  • кашкавал
  • маслини - по желание
  • магданоз
  • сол
  • черен пипер
  • спагети - 1/2 пакет
  • вода - 100 - 200 мл
  • яйца - 4 или колкото искате варени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме си лука и каймата/пилешко филе за около 10-15 мин.

Добавяме домата, маслините и подправките. Оставяме да поври около 10 мин.

Начупваме си спагетите и прибавяме в тигана, добавяме малко вода. Варим около 10-15 минути.

Когато са готови, настъргваме яйцата и кашкавала!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Натали Тихова
Натали Тихова
Може да сложите в йенско стъкло и да настържете кашкавал и да запечете,докато се разтопи :)
20.03.2016 14:07
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Винаги предварително сварявам спагетите и след това ги гарнирам със соса, но ще опитам и така. Може да се получи добре.
17.03.2016 14:59
1
Покажи всички подкоментари