Паниран кашкавал в кори за баница

17/03/2016
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1382311
"Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път паниран в кори за баница"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
128 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо593 368
  • Преглеждания за месеца11527
  • Преглеждания за седмицата5215
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена128

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в яйце и пържим в сгорещено олио.

Аз сервирах със зелена салата с риба тон.подобни рецепти тук

5 25
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Потребител#215390
У дома досега не сме правили кашкавала по този начин но ще пробваме и този вариант на панирания кашкавал
1
0
pavel_0303
pavel_0303
19.08.2018 17:37
Много добра идея, кашкавала не се разтича
1
0
Снежа Е.
Снежа Е.
07.11.2017 11:09
Супер идея за тези, които се притесняват от разтичане на кашкавала. И аз приготвих рецептата и съм много доволна!
4
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!