Паниран кашкавал в кори за баница

17/03/2016
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1042311
"Много оригинален и лесен прочит на любимия ни кашкавал пане - този път паниран в кори за баница"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
84 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо430 308
  • Преглеждания за месеца12550
  • Преглеждания за седмицата3590
  • Коментирана13 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена84

Необходими Съставки

  • кашкавал - 12 бр. еднакви парчета
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • кори за баница
  • олио
* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в яйце и пържим в сгорещено олио.

Аз сервирах със зелена салата с риба тон.подобни рецепти тук

5 17
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Снежа Е.
Снежа Е.
07.11.2017 11:09
Супер идея за тези, които се притесняват от разтичане на кашкавала. И аз приготвих рецептата и съм много доволна!
0
0
Никифор Майданов
Спестява време, като не замразявам кашкавала преди и с малко шунка става като бюрек. Страхотно!
2
0
ani.soprani
ani.soprani
07.01.2017 21:35
Стана, лесно, бързо и без разтичане на кашкавал навред!
Утре ще пробвам с леберкез, а после пък с бяло саламурено сиренце...
Благодаря за идеята!
6
0

Виж всички коментари или напиши такъв