Царевична супа

03/07/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 027
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте в голяма тенджера и запържете вътре накълцаните 3 глави лук, камби, целина. Щом омекнат добавете и останалите 3 цели лукчета, нарязаните картофи, долейте бульона и оставете да поври за 10-тина минути.

След това прибавете мащерката, дафиновия лист, царевицата, сол на вкус, покрийте с капак и оставете да къкри, докато картофите се сварят. Накрая разбъркайте царевичната супа със сметаната, посолете и след 3 минути махнете от котлона.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар