Бисквитена торта с крем от кисело мляко

19/03/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Една свежа интерпретация на класическата рецепта за Биствитена торта - с кисело мляко и много фантазия "
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 831
  • Преглеждания за месеца4167
  • Преглеждания за седмицата787
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипваме млякото, захарта, ванилията и брашното и разбъркваме, докато се сгъсти - внимателно, за да не загори.

Охлаждаме за кратко и прибавяме киселото мляко, като разбъркваме с миксер, за да получим хомогенен крем.

В подходящ съд започваме да редим един пласт бисквити, покриваме с крем и сладко, редим втори пласт бисквити и отново покриваме с крем (ако имаме още бисквити и крем повтаряме).

Поръсваме с начукани ядки и охлаждаме в хладилник за 4 часа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Нели Балабанова
След като после се добавя киселото мляко,то въпроса ми е :Кое мляко се слага в началото?
51
6

Виж всички коментари или напиши такъв