Бисквитена торта с крем от кисело мляко

19/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Една свежа интерпретация на класическата рецепта за Биствитена торта - с кисело мляко и много фантазия "
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 692
  • Преглеждания за месеца1964
  • Преглеждания за седмицата395
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сипваме млякото, захарта, ванилията и брашното и разбъркваме, докато се сгъсти - внимателно, за да не загори.

Охлаждаме за кратко и прибавяме киселото мляко, като разбъркваме с миксер, за да получим хомогенен крем.

В подходящ съд започваме да редим един пласт бисквити, покриваме с крем и сладко, редим втори пласт бисквити и отново покриваме с крем (ако имаме още бисквити и крем повтаряме).

Поръсваме с начукани ядки и охлаждаме в хладилник за 4 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Николина Панчева
добро утро може в началото се слага прясно мляко но рецептата не е тпчна
0
0
Нели Балабанова
След като после се добавя киселото мляко,то въпроса ми е :Кое мляко се слага в началото?
85
8
Temenuzhka Yaneva
Temenuzhka Yaneva
28.09.2017 21:18
Вероятно е грешка и в началото се слага маслото.
6
2
Sis Ven
Sis Ven
13.08.2017 20:12
Рецептата е непълна и не точна
Коригирайте я и напишете правилно и точно всичко
23
1

Виж всички коментари или напиши такъв