Бяла торта с маслен крем

20/03/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач627171
"Усещате ли как ще се разтопи в устата ви хапка от тази разкошна торта..."
Приготвяне60 мин.
Готвене25 мин.
Общо85 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 526
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта до получаване на пухкава смес. Добавете внимателно жълтъците и отново разбъркайте. Пресейте содата и брашното заедно. Започнете да ги добавяте на части към маслената смес, като редувате с мътеница.

Добавете ванилията, ядките и кокоса. Разбийте белтъците на сняг. Внимателно ги добавете към готовата смес, като внимавате да не спадне обема. Изпечете 3 блата на 190 градуса за около 25 мин.

Разбийте сиренето със захарта. Добавете ванилията и маслото и разбъркайте до гладък крем. Една част от крема отделете и смесете със сладкарска боя по избор за украса.

Намажете тортата отвън и отвътре с маслен крем (можете да ги напоите с малко прясно мляко по избор).

Украсете по избор. Дръжте тортата в хладилник до поднасянето ѝ, за да не се разтопи маслото.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар