Супа с телешки джолан и зеленчуци

21/03/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф120166022406
Приготвяне50 мин.
Готвене20 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме джолана, заливаме го с вода и варим с почистените и нарязаните моркови, картофи, чесън и целина, черен пипер на вкус. Когато омекне, изваждаме и отделяме месото от джолана, нарязваме и връщаме в бульона.

Нарязваме на ситно лука и запържваме в мазнината, прибавяме брашното, поръсваме червен пипер и разреждаме с малко бульон и сипваме при месото.

Досваряваме супата, като прибавяме и джоджен. Застройваме супата с разбити яйца със сок от лимон, като наливаме малко от бульона при яйцата и тогава наливаме в супата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар