Летен гювеч със свинско месо

23/06/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"С пресни зеленчуци и крехко свинско месце най-вкусният гювеч се приготвя "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 011
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, посоляваме и с малко вода ги слагаме в умерена фурна, докато месото омекне.

Прибавяме лука нарязан на филийки, чушките на пръстени, патладжана на кубчета, доматите на кръгчета и леко сварените бакла, зелен боб и червения пипер.

Разбъркваме добре, слагаме мазнината и печем в умерена фурна, докато продуктите поомекнат.

Тогава слагаме нарязаните на резенчета картофи, наливаме 1 ч.ч. топла вода и печем, докато гювеча остане почти на мазнина.

Поднасяме го поръсен със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар