Дип с кисело мляко и краставица

22/03/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру192683866414
"Диповете стават все по-популярни у нас през последните години. Ето едно класическо предложение, което ще допадне на българския вкус."
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 155
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцежда се в тензух киселото мляко. Краставицата се настъргва на едро ренде и сокът се отцежда.

Смесва се с киселото мляко, сол на вкус, пресован чесън и зехтин.

Разбърква се и оставяме в хладилника да се смесят вкусовете.

Сервира се с нарязан копър или магданоз. Бързо и вкусно!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ne6
ne6
10.08.2016 13:10
БИЛИ...На село не му ли казжахте на това "Сух таратор" или "Снежанка"?!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв