Тюрлю гювеч със свинско месо

22/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо928
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода.

Щом течността се изпари, слагаме мазнината и запържваме месото.

Разпределяме го в 4 гювечета или го сипваме в един голям, а в останалата мазнина запържваме последователно нарязаните картофи, тиквички, лук, чушки и бамя.

Разпределяме ги също в гювечетата, поливаме с малко мазнина, покриваме с капачетата и печем в умерена фурна.

След 1 час отхлупваме и след двайсетина минути поливаме с разбитите яйца и поръсваме с нарязан на ситно магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар