Торта с какаови блатове, крема сирене и цедено мляко

24/03/2016
Martha Dimova Dimova
отMartha Dimova DimovaНовак1
"Разкошна домашна торта с много крем и вкус на чийзкейк"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции12-15 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 913
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към разбитите добре мокри съставки за блата се прибавят сухите.

Блатовете се пекат в предварително загрята на 160-180 градуса фурна за около 20-25 минути. След това се оставят върху решетка докато изстинат напълно, за да не се навлажнят.

Сиропът се загрява за кратко на котлона, за да се разтвори хубаво захарта. Блатовете се сиропират с него, като е желателно сиропът да се впръсква в блата.

Между всеки блат се слага от крема, с оставащото количество се намазва тортата и се украсява по желание.

Тортата се получава с около 3-4 реда. Количеството на продуктите е за доста голяма торта.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар