Яхния с грах, пилешко филе и картофи

25/03/2016
Bistra Ivanova
отBistra IvanovaНовак3542
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо602
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага да се вари с щипка сол. Картофите се нарязват на едри кубчета. Морковът и лукът се настъргват и задушават в олиото с малко вода.

Добавя се магданозът и се разбърква. Готовото месо се измива и слага при лука и моркова. Оставя се за 2-3 минути да се задуши. Долива се вода и се слагат картофите и кетчупа с щипка захар.

Като заври водата се слага кубчето бульон и се добавя грахът. Оставя се да поври още 10 минути, слагат се подправките и се оставя да ври.

Готовата яхния се сервира с магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар