Яхния с грах, пилешко филе и картофи

25/03/2016
Bistra Ivanova
отBistra IvanovaНовак3542
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо699
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага да се вари с щипка сол. Картофите се нарязват на едри кубчета. Морковът и лукът се настъргват и задушават в олиото с малко вода.

Добавя се магданозът и се разбърква. Готовото месо се измива и слага при лука и моркова. Оставя се за 2-3 минути да се задуши. Долива се вода и се слагат картофите и кетчупа с щипка захар.

Като заври водата се слага кубчето бульон и се добавя грахът. Оставя се да поври още 10 минути, слагат се подправките и се оставя да ври.

Готовата яхния се сервира с магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар