Съботна закуска

26/03/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо625
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пиленцата: Яйцата се сваряват (твърдо сварени), обелват се и с резен от моркова оформяме гребенчето и клюна на пиленцето, а с зрънца черен кимион или черен пипер правим очички.

Лодките от краставици: отрязваме четири парчета от краставиците за основа на лодките (издълбаваме ги) и четири тънки лентички за платна.

Остатъците от краставицата нарязваме на ситно и смесваме с щипка копър, киселото мляко и сиренето и с получената смес пълним издълбаните основи на лодката.

Лентичките за платната ги бодваме на дървените шишчета (шишчетата трябва да са 4 на брой), слагаме отгоре по резенче морков за знаме и забождаме шишчето в основата на лодката.

Принцесите: Включваме фурна да загрее само на горен реотан на 200-220 градуса. Филийките хляб мажем първо с малко масло, след което и с каймата, нареждаме в подходяща тава и печем 10-15 мин. или до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Зарчето
Зарчето
27.01.2017 08:59
Ако на принцесите се добави отгоре и настърган кашкавал или настъргания кашкавал се смеси с каймата с едно яйце преди да се намажат филийките се получава перфектната закуска.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв