Пилешки късчета с кашу

26/03/2016
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф4408912515
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо844
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на късчета. Мариновайте в соевия сос и настъргания джинджифил за 2-3 часа. Нарежете лука (само бялата част) на дребно, а зелената използвайте за украса. Отцедете гъбите и ги нарежете на парчета.

Маринованото пиле запържете за 10 минути в сгорещен зехтин. Отделно в друг съд запържете лука и гъбите и ги оставете за кратко под капак да се задушат.

Добавете кашуто и разбъркайте ястието за няколко минути. Накрая прибавете пърженото мариновано пиле, разбъркайте всички съставки и оставете да се смесят вкусовете за 4-5 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
29.03.2016 00:55
Много вкусно изглежда!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!