Ароматно свинско с вино, кашкавал и лук

27/03/2016
Pressy
отPressyЧирак3926120
"Виното е най-добрият приятел на свинското месо. Не вярвате? Тази рецепта е поредното доказателство, че между тях ще цари вечна дружба "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 751
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни.

След това се подправя с черния пипер и солта, налива се виното и се оставя да къкри на умерен огън, докато се изпари. Бъркаме.

После добавяме двата вида лук, готвим докато омекнат, като внимаваме ястието да не загори.

5-6 минути преди да махнем от огъня, към ястието добавяме кашкавала, нарязан на дълги лентички, чубрицата, магданоза и малко масълце (по желание).

Да ви е сладко и наздраве!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар