Яхния с грах и пилешко месо

27/03/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"Иииии вечерята ще е готова след половин час, заповядайте "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5 порции
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 010
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме лука на кубчета, добавяме олиото и го запържваме, след което обелваме и рендосваме домата, и го добавяме и него.

Запържваме хубаво, след което добавяме моркова, нарязан на дребно, и подправките. Задушаваме за около 4-5 минути.

В тенджерка сваряваме месото, след което го изваждаме и нарязваме на дребно, а в бульона сипваме граха, запръжката и нарязаното месо.

След като ври 5-10 минути добавяме разбитото брашно във вода и го оставяме да покипи, като от време на време разбъркваме, за да не се захване.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар