Свински врат с марината от мед и бира

29/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Разкошни пържоли с бирено-медена марината, които са истинска наслада за езика"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 342
  • Преглеждания за месеца545
  • Преглеждания за седмицата41
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме свинския врат леко и го нацепваме в краищата, за да не се събере месото при печенето, посоляваме го и го поръсваме с черен пипер.

Смесваме пресования чесън, меда, изцедения лимонов сок, бирата, оцета и розмарина в дълбока купа с капак, в която накисваме пържолите за една нощ.

Отцеждаме и печем на грил тиган или скара от двете страни докато получим хубав загар.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Една от най добрите маринати.
1
0
Валентин Миранов
Страшно вкусни.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв