Агнешко месо с ориз

29/03/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф120166022466
"Едно ястие, което извадихме буквално от печката на баба - хапнете до насита и да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 076
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо нарязваме на хапки. Слагаме да се запържи в маслото докато се зачерви. Посоляваме на вкус и подправяме с черен пипер.

Наливаме 1.5 ч.ч. топла вода и оставяме да се вари до готовност. Ориза измиваме и запържваме в малко масло, посоляваме и наливаме 3 чаени чаши вода и варим докато поеме водата и омекне.

При необходимост доливаме още вода. Готвеното месо поднасяме гарнирано с ориза и поръсено с нарязан зелен магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Stefani1105
Stefani1105
06.09.2017 14:14
Да си оближеш пръстите !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв