Агнешка дроб сарма

29/03/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 179
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешки комплект - 500 г
  • ориз - 150 - 200 г
  • лук - 2 глави кромид
  • магданоз
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • олио - 100 г
  • вода - 500 - 600 мл
  • джоджен - за отгоре
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките.

В тиган нарязваме лука на едри кубчета, добавяме олиото и го задушаваме, след което го изсипваме и него в тавата, добавяме водата, смесваме хубаво и печем в силна фурна.

Ако се налага доливаме още вода, а щом стане готово, докато е още топло, отгоре слагаме няколко листенца джоджен за аромат.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар