Кебап със свинско месо

30/03/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115764312385
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 525
  • Преглеждания за месеца462
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на малки късчета. Лука нарязваме на ситно.

В тенджера слагаме маслото и задушаваме първо хапките месо, а после към тях прибавяме и нарязания лук. Добавяме и стрита люта чушка.

Наливаме малко водичка и задушаваме, като периодично разбъркваме, докато месото и лукът омекнат и останат на мазнина.

Ястието поднасяме поръсено с нарязан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Petia
Petia
16.03.2017 21:05
Много сполучлива рецепта и много вкусно ястие се получи. Аз реших да го гарнирам с пържени картофки.
1
0
Илияна Димова
Благодаря ! Да , пържени картофки са прекрасна гарнитура
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв