Печена агнешка плешка под фолио

31/03/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру161881745710
"Време е за една вкусна и празнична рецепта. Върви перфектно със зелени зеленчуци, картофки и любим човек"
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 526
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете черния и червения пипер, олиото и солта. Разбъркайте ги много добре и намажете плешката с ароматната смес.

Поставете агнешката плешка в тавичка, поръсете с листенца пресен джоджен.

Налейте водата и покрийте с алуминиево фолио. Сложете да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна за 2 часа.

Махнете фолиото и оставете месото да се запече, за да получи хубава коричка, като от време на време поливайте със соса от тавата.

Ако е необходимо налейте още малко вода. Нарежете плешката на порции и поднесете с пресни зеленчуци и картофки. Вкусно и празнично!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар