Шницел от кайма

31/03/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 463
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата разстилам в найлонова торбичка, отгоре с точилка изтънявам до около 1 см. Добре е да се замразят за 2-3 часа, но може и без - директно.

Овалвам в брашно. В чиния разбивам яйцето. Загрявам олио в тиган. Потапям в яйцето от двете страни и пържа на ниска температура до хубав златист цвят.

Изваждам в чиния с хартия да попие излишната мазнина.

Обелвам краставицата на ивици, разделям на две по дължина и нарязвам на тънки парчета.

Домата нарязвам на тънки парчета. Резен лимон прегъвам на половина и после пак наполовина. Подреждам преди сервиране и поднасям.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
31.03.2016 23:33
Благодаря за прекрасната рецепта ! Допадна ми много !
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
01.04.2016 01:10
Радвам се, че ви харесва!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв