Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица с шпек и маслини

Пица с шпек и маслини

Yana G.Yana G.
Готвач
1786522457503
Пица с шпек и маслини3 / 4
01/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • тесто - 1 готово за пица
  • салам - 1 бр. шпеков (около 350 - 400 г)
  • маслини - 10 - 12 бр. едри
  • кашкавал - 100 г
  • кетчуп - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме готовото тесто за пица в тава, покрита с хартия за печене. Режем шпека на малки кубчета. Намазваме тестото с кетчуп (не много обилно), поръсваме с парченцата шпек и подреждаме маслините.

Слагаме гарнирата пица да се пече в загрята фурна на 200 градуса. През това време си настъргваме кашкавала.

Когато пицата е почти готова я вадим и поръсваме с кашкавала. Връщаме във фурната да се дозапече за 4-5 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: