Хрупкав паниран кашкавал с гарнитура

01/04/2016
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем кашкавала на еднакви правоъгълни парчета. Разбиваме яйцата.

И започваме с панировката. Първо, потапяме парчето кашкавал в яйцата, след това в брашното и оставаме настрани.

Като са готови всички парчета, преди да сложим да пържим, отново потапяме всяко парче в яйцата и след това в галетата, за да стане хубава и хрупкава панировката.

Пържим в сгорещена мазнина до златисто.

Поднасяме с гарнитура от зелена салата и репички, овкусена със сол изцеден лимонов сок и малко олио.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар