Пилешки дробчета в гювеч

01/04/2016
"Решихте ли какво ще вечеряте? Какво ще кажете за пилешки дробчета с лук, гъби и ароматен винен сос?"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 662
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме дробчетата и подсушаваме.

Изпържват се лукът и гъбите и се изваждат от мазнината в съд.

Смесваме брашното и червения пипер и овалваме дробчетата.

След това се пържат от двете страни на няколко пъти.

Включваме фурната да загрява и зареждаме гърнето, като редуваме на два пъти от всички продукти.

Заливаме с виното и слагаме във фурната да къкри около 30 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

mommo111
mommo111
04.04.2016 21:01
2 3 слилидки бяло вино малко ме обърква...
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв