Тостер банички

01/04/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
"Най-хрупкавите банички "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 161
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • за 1 бр. баничка
  • кори за баница - 2 бр. (тънки)
  • сирене - 30 г
  • олио - 4 с.л. (масло)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазвам едната кора с олио или разтопено масло тук-там, не много. Отгоре слагам другата кора и нея леко намазвам.

Мислено кората разделяме на 3 части. В средната част поръсвам с натрошено сирене, до средата. С лявата страна покривам, плънката, дясната страна захлупвам върху лявата. Образува се правоъгълник.

И започваме да прегъваме, като намазняваме след всяко прегъване, докато се получи баничка. Намазваме края с вода, а отвън леко с мазнина от двете страни. Печем в тостера до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 16:19
стават ако бързате, но са сплескани макар и хрупкави....нищо общо с меката пухкава бухнала баничка
2
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
10.04.2016 16:21
Въпрос на вкус!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв