Пържени филийки Мидички

03/04/2016
Мария Георгиева
отМария ГеоргиеваЧирак5310053
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 037
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • хляб - 1 ненарязан
  • колбас - 400 г салам
  • яйца - 5 - 6 бр.
  • брашно
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се разрязва по дължина на 2 половини. Едната половина се захлупва с разреза към дъската.

Филийките се режат един път до някъде само разрез, един път до дъската и т.н., докато се нареже хлябът на такива парчета - да се разтварят филийките като джоб.

Нарежда се саламът в прореза и се пържат в повечко олио - да достига прореза, за да се запечата саламът. Топят се в яйца и се пържат.

Забележка: В яйцата може да сложите малко водичка и брашно, да се увеличи сместа при липса на яйца.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар