Пържени филийки Мидички

Мария ГеоргиеваМария Георгиева
Чирак
53275158307
Пържени филийки Мидички
Снимка: Мария Георгиева
1 / 3
03/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Практичната домакиня знае как да приготви вкусна закуска за цялото семейство за по-малко от 30 минути"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 ненарязан
  • колбас - 400 г салам
  • яйца - 5 - 6 бр.
  • брашно
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се разрязва по дължина на 2 половини. Едната половина се захлупва с разреза към дъската.

Филийките се режат един път до някъде само разрез, един път до дъската и т.н., докато се нареже хлябът на такива парчета - да се разтварят филийките като джоб.

Нарежда се саламът в прореза и се пържат в повечко олио - да достига прореза, за да се запечата саламът. Топят се в яйца и се пържат.

Забележка: В яйцата може да сложите малко водичка и брашно, да се увеличи сместа при липса на яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: