Руло Мозайка с прошуто и бейби картофи

06/04/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Към това руло не можете да останете безразлични, особено ако го поднесете с каничка пивко вино"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо666
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете каймата с нарязания на ситно лук. Прибавете хляба (предварително накиснат в малко прясно мляко), яйцето, подправките и настърганите картофи (сурови).

Добавете и останалите продукти, нарязани на дребно. Размесете добре. Във продълговата кексова форма, постелете хартия за печене.

Наредете парчета прошуто, отгоре изсипете 1/2 от каймата, наредете пак прошуто, настържете кашкавала и наредете сварените и овкусени бейби картофки.

Изсипете останалата кайма, намажете с олио и печете до готовност (около 30-35 минути). Оставете да се охлади, след което го нарежете.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Pressy
Pressy
07.04.2016 10:39
Харесва ми идеята ! Много добре изглежда. Мога да помириша от тук дори...ммм
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво Доби ,прекрасно е и много красиво поднесено
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв