Пъстър гювеч със свинско

06/04/2016
"Когато става дума за гювеч, цветът е важен. Но вкусът е още по-важен, а в случая - той е великолепен "
Приготвяне35 мин.
Готвене50 мин.
Общо85 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 501
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на тънки филийки или жулиенчета и се накисва за около 1-2 часа в маринатата.

Когато това време е изтекло си запичате месото на скара или грил тиган, или плоча, но само колкото да го запечатате.

Запазете останалата течност от маринатата. Нарязвате лука и чушките на ивички, гъбите на филийки, а морковите на тънки кръгчета.

Чери домачетата се разполовяват на две. В тиган с мъничко олио се пускат да се задушат леко всички зеленчуци заедно с останалата марината.

Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар